replica rolex

replica rolex
replica rolex

2015年12月31日星期四

Seiko Alba My Neighbour Totoro V501 horloge

Vandaag horloge combineert een grote fabrikant met een geliefde Japanse anime karakter.
Het horloge is een onderdeel van de My Neighbour Totoro collectie van de Seiko merk Alba. My Neighbour Totoro is een feelgood anime van de beroemde Studio Ghibli, en één van hun meest geliefde films. Het verhaal gaat over de avonturen van twee jonge meisjes die, na de verhuizing huis, ontmoeten verschillende wezens rond hun huis en tuin, waaronder roet sprites en Totoro, de koning van het bos. De film werd uitgebracht in 1988 en is één dat hielp brengen Japanse anime aan een wereldwijd publiek, met Totoro wordt gezien als een van de grootste geanimeerde karakters. Ik ben een fan van de film, dus het is leuk om een ​​horloge dat past bij krijgen.
Het merk Alba lijkt een grote zuiden Totoro horloges, met veel verschillende ontwerpen die in hun My Neighbour Totoro collectie. Dit model is een 3 handontwerp wijzerplaat, die wordt aangedreven door een Seiko V501 beweging. Het is een dames / kinderen grootte horloge met een gouden kast en een blauwe band. Het horloge heeft een Japanse beweging, maar werd gevat in China, en de band heeft een reeks van Japanse tekens Ik kan niet lezen op de rug.
Het gezicht is een licht goud met een glanzende gouden beeld in het midden, maar was ook verkrijgbaar in zilver. De foto toont een van de kleine Totoro zittend op een blad en het houden van een aantal eikels.
Het volledige modelnummer is V501-0BB0 en het catalogusnummer is ACBS738 (of vergelijkbaar, als dat getal heeft dezelfde zaak, maar een bruine band). De Alba Totoro horloges zijn rond sinds minstens de jaren '90 geweest, maar van het serienummer (en de Chinese bouw), zou ik denk dat dit is van 2003 en ik vond het in de catalogus 2003 ook. Online, heb ik dit gezien te koop oorspronkelijk voor ¥ 6300, en dat was de adviesprijs inclusief BTW.

Bekijk meer rolex imitatie en u-boat thousands of feet replica

没有评论:

发表评论

replica horloge

replica horloge
replica horloge